Elektropreču tirgošanas un uzskaites sistēma - Pēkals, Ģederts (Latvijas Universitāte, 2023)
Elektropreču tirgošanas un uzskaites sistēma ir sistēma, kas sniedz iespēju vienas organizācijas vai uzņēmuma ietvaros nodarboties ar klientu apkalpošanu. Šī darba mērķis ir izveidot funkcionālu klientu vadības sistēmu, kas varētu kalpot par pamatu lielākai sistēmai pēc pasūtītāja vēlmēm. Sistēma ļauj veikt darbu ar tirdzniecības datiem. Sistēmas izstrādē tika izmantota valoda PHP 8.1, ietvars Laravel 9.34, kā arī JavaScript valodas ietvars Vue.js. Sistēmas dati tiek glabāti MySQL datubāzē.

An inventory management system is a software application that is used to track and manage the stock of products or materials within a company. In case of an inventory management system for electrical items, it is used to keep track of the various types of electrical items that a company has in stock, including the quantities of each item. An inventory management system for electrical items can help a company to better control its inventory levels, reduce the risk of stock-outs, and improve efficiency in ordering and restocking. The system was developed using PHP 8.1, Laravel 9.34 framework, and JavaScript language framework Vue.js. The system data is stored in a MySQL database.
Inventory management system of electrical items
Keywords: Datorzinātne; PPS; DPD; klientu pārvaldība; preču pārvaldība; pasūtījumu pārvaldība