Finanšu situācijas izvērtēšana un attīstība drošības kompānijā SIA "Grifs AG" - Kalpiša-Āboliņa, Inita (Latvijas Universitāte, 2015)
Diplomdarbā tiek pētīts drošības kompānijas SIA „GRIFS AG” finansiālās darbības rezultāti laika periodā no 2011. – 2013. gadiem. Šī darba mērķis ir izanalizēt uzņēmuma finansiālo situāciju un sniegt ieteikumus tās uzlabošanai. Darbā tiek izanalizēti uzņēmuma finanšu rezultāti no dažādiem aspektiem – stabilitātes un maksātspējas, līdzekļu aktivitātes, rentabilitātes un bankrota iespējamības. Darba kopapjoms ir 82 lpp., tā saturā iekļautas 6 autores tabulas un 26 attēli. Nobeiguma daļā iekļauti 9 pielikumi. Diplomdarba atslēgas vārdi: kapitāls, finanšu analīze, likviditāte, rentabilitāte, maksātspēja.

Research of financial results within period 2011. – 2013 for security company „GRIFS AG” is carried out in this Diploma Paper. The purpose of this Diploma Paper is to analyze company`s financial situation and according to these results propose recommendations for improvements. Financial results are analyzed from different aspects – stability and solvency, activity of assets, company`s profitability and the likelihood of bankruptcy. There are 82 pages in this Diploma Paper. It contains 6 tables and 26 images. There are 9 attachments at the closing part. Diploma Paper keywords: funds, financial analysis, liquidity, profitability, solvency.
Financial situation analysis and development in security company "Grifs AG"
Keywords: Ekonomika