Mājas inventāra lietotne - Bērziņš, Askolds (Latvijas Universitāte, 2024)
Android lietotne, kurā ir iespējams uzskaitīt un koka struktūrā jeb rekursīvi izkārtot lietas, kas atrodas mājā. Lietotnē ir iespējams izveidot parametrus un parametru kopas (vairāki parametri sagrupēti kopā atkārtotai izmantošanai), ko var pielikt jebkurai lietai, kas ir ievietota lietotnē, un iestatīt parametru vērtības katrai lietai atsevišķi. Lietotne nodrošina navigāciju caur attēliem – katrai lietai var pievienot attēlu, un, ja lietā ir vēl lietas, šīs lietas iezīmēt attēlā un caur tām navigēt uz iezīmēto lietu.

Android application which it is possible to register things from a household in a tree structure recursively, It is possible to create parameters and parameter sets (multiple parameters grouped together for repeated use) which can be added to any thing, which is registered in the application. The parameter and parameter set parameter values can be added to and set individually per thing. The application also provides a way to navigate through pictures – each thing can have a picture, and, if the thing has nested things, they can be selected on the picture and navigated by clicking on them.
Home inventory app
Keywords: Datorzinātne; Android; Kotlin; SQLite; Jetpack Compose; Home inventory