Internetveikala "De-Shop" satura un informācijas pārvaldības sistēmas izstrāde - Bukovskis, Jānis (Latvijas Universitāte, 2016)
“Internetveikala “De-Shop” satura un informācijas pārvaldības sistēmas izstrāde” ir tīmeklī bāzēta sistēma, kuras izstrādes nolūks ir atvieglotu apģērba iegādi tiešsaistē. Sistēma sasniedz iespēju pircējiem atviegloti iegādāties unikālas apģērba līnijas preces par fiksētu cenu.

“Development of Content and Information Management System for Online Shop "De-Shop"” is web-based system designed with the purpose to facilitate the purchase of clothing online. System provides opportunity for buyers to obtain goods from unique clothing lines for fixed price with ease. KEYWORDS: Online Shop , management system, the product, the user.
Development of Content and Information Management System for Online Shop "De-Shop"
Keywords: Datorzinātne; Internetveikals; pārvaldības sistēma; produkts; lietotājs