Swedbank AS iekšējā audita darbības analīze - Suhocka, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darba tēma: „Swedbank AS Iekšēja Audita darbības analīze”.Maģistra darba mērķis ir izstrādāt priekšlikumus Swedbank AS Iekšēja Audita darba organizācijas pilnveidošanai.Darbā autors izpēta un pamato uzņēmuma Iekšēja Audita nepieciešamību, izpēta Swedbank Iekšēja Audita darbības pamatvirzienus un politiku, kā arī darbinieku rīcību un uzvedību regulējošos likumus, konstatējot nepilnības Iekšēja Audita darba organizācijā, izstrādā priekšlikumus darbības pilnveidošanai.Darbs tika izstrādāts, balstoties uz autora pētījumiem, pamatojoties uz Swedbank AS faktiskiem materiāliem, kā arī uz zinātnisko literatūru un publikācijām un internetā pieejamajiem resursiem par darba tēmu. Darbā tika pielietotas monogrāfiskā metode un dokumentu analīzes metode. Atslēgvārdi: Iekšējais Audits, darba organizācija, tiesības un pienākumi, Ētikas kodekss.

The Master’s title is: „ Swedbank JSC Internal Audit analysis”.The goal of the Master’s is to develop proposals for Swedbank JSC Internal Audit work organization improvement. To get the goal, author investigate and justify necessary of the company's Internal Audit, Swedbank Internal Audit activities and policy orientations, and Swedbank employee conduct and behavior of the regulatory laws. Identifying significant gaps in the organization of Swedbank Internal Audit work make proposals for Internal Audit performance improvement. The work was developed based on the author's research, based on Swedbank JSC factual materials and the scientific literature and publications, and online resources available on this theme.Keywords: Internal Audit, organization of work, rights and responsibilities, code of Ethics.
Swedbank AS Internal Audit performance analysis
Keywords: Ekonomika