Akadēmisko disertāciju tradīcijas: livonieša Johana Fontina filozofiskā disertācija Jaunā gada priekšvakarā Grifu akadēmijā - Kreigere-Liepiņa, Laura (My University, 2023)
Rakstā ir aplūkotas agro jauno laiku akadēmisko disertāciju tradīcijas un analizēta livonieša Johana Fontina disertācijas "De religione Cartesii", [1705] struktūra.
Keywords: akadēmiskās disertācijas; neolatīņu dzeja; humānisma literatūra; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics