MOF QVT grafiskas formas realizācija - Boroviks, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2009)
Maģistra darbā tiek realizēts MOF QVT Relational valodas grafiskais redaktors. Darbā galvenā uzmanība tiek pievērsta QVT Relational valodas redaktora būvei izmantojot transformācijas vadīto arhitektūru. Izveidoto redaktoru turpmāk varēs izmantot MOF QVT valodas izplatīšanai.

In Master's work MOF QVT Relational language graphic editor is realized. The paper focuses on QVT Relational Language Editor construction using a transformation driven architecture. The created editor will allow to distribute MOF QVT language.
MOF QVT graphical form realization
Keywords: Datorzinātne