Jūras krastu izmaiņu tendences posmā Vecāķi-Pabaži un to ietekmējošie klimata faktori - Elsis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbā tika apkopota informācija par Baltijas jūras krasta zonu, Baltijas jūru, ekosistēmām krasta zonā un jūrā. Tika veikta salīdzināšana starp Latvijas jūras krasta zonu, Lietuvas, Igaunijas un Nīderlandes krasta zonām. Veicot darbu tika arī pētīti lielākie faktori un procesi, kas ietekmē Baltijas jūras krastu. Darbā tika apskatītas arī galvenās konvencijas kuros iekļauts šis reģions.

The Bachelor thesis involved gatherind information about Baltic sea coastal zone, Baltic sea, coastal zone ecosystems and the sea. There was made comparision between the Latvian sea coastal zone, Lithuanian, Estonian and Duch coastal zone. In these work there was explored the majpr factors and processes that affected the Baltic Sea coast. In the Project there was discussed the main connventions that includes this region.
Changes in Costal processes as an effect of climate change at the coastal section Vecāķi-Pabaži
Keywords: Vides zinātne