Uzņēmuma “MySport” atpazīstamības uzlabošana izmantojot profesionālu sportistu dalību mārketinga komunikācijā. - Birkentāls, Renārs (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura tēma ir Uzņēmuma “Mysport” atpazīstamības uzlabošana izmantojot profesionālu sportistu dalību mārketinga komunikācijā. Šī darba mērķis ir izvērtēt uzņēmuma “MySport” atpazīstamības uzlabošanu izmantojot profesionālu sportistu dalību mārketinga komunikācijā sociālajos tīklos. Autors noskaidro vai profesionālu sportistu izmantošana palīdz uzņēmuma “MySport” mārketinga komunikācijā ar pircējiem. Tiek vērtēts kā uzņēmums parāda savu tēlu caur sportistiem, kādu auditoriju sportisti spēj sasniegt un kāds ir pienesums uzņēmumam no sportistu izmantošanas mārketinga komunikācijā. Darbs sastāv no teorētiskās daļas, analītiskās un empīriskās daļas. Teorētiskā daļā autors analizē reklāmu, tās nozīmi uzņēmuma tēla veidošanā, reklāmas mērķus, sporta mārketingu, tās komunikāciju, un sportista izmantotos mārketinga komunikācijas avotus. Darba apjoms ir 60 lapas, kas iekļauj 4 tabulas, 21 attēlus un 4 pielikumus.

The topic of the bachelor's degree is improving the recognition of the company "Mysport" using the participation of professional athletes in marketing communication. The purpose of this work is to evaluate the improvement of the recognition of the company "MySport" using the participation of professional athletes in marketing communication in social networks. The author finds out whether the use of professional athletes helps in the marketing communication of the company "MySport" with buyers. It is evaluated how the company shows its image through athletes, what kind of audience athletes can reach and what is the contribution to the company from the use of athletes in marketing communication.The work consists of a theoretical part, an analytical and an empirical part. In the theoretical part, the author analyzes advertising, its importance in creating the image of the company, advertising goals, sports marketing, its communication, and the sources of marketing communication used by athletes. The scope of the work is 60 which includes 4 tables, 21 figures and 4 attachments.
Improving the recognition of the company "MySport" using the participation of professional athletes in marketing communication.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Uzņēmuma atpazīstamība; mārketinga komunikācija; sociālie tīkli; profesionāli sportisti