Reproduktīvās uzvedības modeļi - Mālmane, Zane (Latvijas Universitāte, 2006)
Zane Mālmane Reproduktīvās uzvedības modeļi Bakalaura darba vadītājs: Raitis Mezītis Darba apjoms: 56.lpp., 4.pielikumi Bakalaura darbs izstrādāts socioloģijas nozarē, socioloģijas teorijas apakšnozarē. Bakalaura darbs sastāv no sešām daļām: 1. Demogrāfiskā situācija Latvijā 2. Ģimene kā sociāls institūts 3. Valsts loma ģimenes institūta saglabāšanā 4. Ģimenes reproduktīvā funkcija 5. Pētījuma metodoloģija 6. Iegūtā materiāla analīze Atslēgas vārdi: ģimene, laulība, reproduktīvā uzvedība, dzimstība, faktori, paaudze, bērnu skaits ģimenē; Pētījuma objekts: divu paaudžu sievietes - jaunākā paaudze (19-28) gadi, vecākā paaudze (40-49) gadi. Pētījuma mērķis: noskaidrot un izpētīt sabiedrībā visizplatītākos reproduktīvās uzvedības modeļus un faktorus, kas ietekmē to eksistenci. Pētījuma metodes: teorētiskā analīze, daļēji strukturētā intervija.

Zane Malmane The Models of the Reproductive Behaviour The supervisour of the bachelor's work: Raitis Mezitis Volume of the work: 56 pages; 4 supplements Bachelor's work ir worked out in the branch of sociology; in the sub-sector of the theory of sociology. Bachelor's work consists of six parts: 1.Demographics in Latvia 2.Family as a social institute 3.Role of the state to maintain the institute of the family 4.Reproductive function of the family 5.Methodology of the research 6.Analysis of the material The words: family, wedding, reproductive behaviour, birthrate, factors, generation, number of children in the family; Object of the research: women of two generations - younger generation (19-28); older generation (40-49). Aim of the research: to clear up and investigate the moot widespread models and factors of the reproductive behaviour, wich influence their existence. Methods of the research: theoretical analysis; semi-structured interview.
Patterns of reproductive behaviour
Keywords: Socioloģija