Bērnudārza administrācijas un uzskaites sistēma - Ķemere, Maija (Latvijas Universitāte, 2013)
„Bērnudārza administrācijas un uzskaites sistēma” ir tīmeklī bāzēta viena bērnudārza darbinieku, tajā reģistrēto bērnu un nodarbību uzskaites sistēma. Tā paredzēta Latvijas iedzīvotājiem, ar programmproduktu darboties autorizētiem bērnudārza darbiniekiem. Sistēmas pamatfunkcijas ir bērnudārzā reģistrēto bērnu un darbinieku uzskaite, apmeklējuma un dažāda veida informācijas agregācija, attēlošana un meklēšana. Ar sistēmas palīdzību ir iespējams ērti un ātri administrēt bērnudārza bērnu, darbinieku un nodarbību datus, ievietot jaunus, labot tos un dzēst, tādējādi atvieglojot ikdienas darbības tiem bērnudārza darbiniekiem, kas ikdienā darbojas ar dažādām darbībām ar bērnudārza vienību datiem. Atslēgas vārdi: bērnudārzs, sistēma, uzskaite.

„Kindergarten management and accounting system” is web based one kindergarten`s, it`s employee, registered child and class accounting system. It`s designed for inhabitants of Latvia, employees of kindergarten who are authorized to use system. Main functions of system are kindergarten`s registered child and employee accounting, registration of visited classes and aggregation, display and search of different information. With system it`s convenient to administer all data regarded with kindergarten, insert, update and delete them, thus making everyday actions with data easier for kindergarten employee who are responsible for data treatment. Keywords: kindergarten, system, accounting.
Kindergarten management and accounting system
Keywords: Datorzinātne