Aktivitāšu paneļa izstrāde, lietojot SAPUI5 rīkkopu - Gruduls, Nauris (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt produktu, kas nodrošina ērtu aktivitāšu pārvaldīšanu, sniedzot viegli uztveramu pārskatu par darījumprocesu aktivitātēm un analīzes funkcijas, izmantojot vizuālus indikatorus. Aktivitāšu panelis ļauj lietotājam redzēt kā aktivitātes ietekmē viņa kopējos aktivitāšu rādītājus, kā arī apskatīt aktivitāšu rādītājus no lietotājam padoto perspektīvas. Panelis ir izstrādāts JavaScript programmēšanas valodā, lietojot SAPUI5 rīkkopu un JQuery, D3 bibliotēkas

The objective of this qualification work is to develop a product, that allows convenient management of activity data, providing concise and easy to perceive overview of listed activities and analysis functions, using visual indicators. The activity dashboard gives users the ability to see how their activities are expected to impact their overall activity metrics, aswell as switch to a perspective of their subordinates. The activity dashboard is developed using JavaScript language, SAPUI5 toolkit and JQuery, D3 libraries.
Activity Dashboard development, using SAPUI5 toolkit
Keywords: Datorzinātne; SAPUI5; JavaScript; Datu vizualizācija; Datu analīze