Interjera projektēšanas uzņēmuma "Endeko" mājas lapa - Jostsone, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2015)
Mājas lapa ir paredzēta, lai uzņēmums SIA “Endeko” varētu padarīt savus pakalpojumus pieejamākus plašākam klientu lokam kā līdz šim. Mājas lapas galvenie mērķi ir radīt mājas lapas viesim izpratni par uzņēmuma darbību, dot vizuālu ieskatu projektos, kā arī piedāvāt iespēju sazināties, lai veidotu tālāku sadarbību, kā arī uzņēmuma darbiniekiem nodrošināt vienkāršu informācijas pievienošanu, saglabāšanu un atjaunošanu mājās lapā.

The idea of SIA „Endeko” home page is to get company’s services more accessable for anyone. Main purpose is to show home page visitor conception of company’s work and give visual insight in latest projects, provide possibility to contact SIA „Endeko” to start coorperation. For company’s employees home page must provide simple user interface to add, save and edit information.
Home page of interior design company "Endeko"
Keywords: Datorzinātne; Wordpress; Mājas lapa; Galerija; Jquery