SIA "Zilais Putns" analīze un attīstības virzieni. - Borzenko, Marina (Latvijas Universitāte, 2015)
SIA “Zilais Putns” ir vidēji liels uzņēmums, kurš nodarbojās ar restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumiem Rīgā. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt un apkopot savākto teorētisko un praktisko informāciju, veikt SIA „Zilais Putns” darbības analīzi un sniegt priekšlikumus sekmīgai uzņēmuma attīstībai. Bakalaura darbs sastāv no 6 nodaļām, kas ietver teorētisko informāciju par uzņēmuma ārējas un iekšējas vides izvērtēšanu un uz to balstīto praktisko SIA „Zilais Putns” uzņēmuma darbības analīzi, kā arī SVID analīzi un attīstības virzienus. Bakalaura darbā ir izmantoti 17 attēli un 7 tabulas. Darbam ir pievienoti 7 pielikumi. Darba apjoms ir 76 lpp. bez pielikumiem.

"Zilais Putns" Ltd is a medium company, which is engaged in the restaurant and mobile food services in Riga. Bachelor thesis aims to explore and summarize the collected theoretical and practical information to make "Zilais Putns" Ltd performance analysis and to make proposals for the successful development of the company. Bachelor thesis consists of six chapters, which includes theoretical information about the company's external and internal environment assessment and based on practical "Zilais Putns" Ltd company’s performance analysis, as well as a SWOT analysis and development directions. The Bachelor work has been used 17 figures and 7 tables. The work is accompanied by 7 annexes. The amount of work is 76 pages without attachments.
The company "Zilais Putns" in analysis and development directions.
Keywords: Vadībzinātne