Informatīvā paneļa "InfoDesk" tīkla funkcionaitātes izstrāde - Kirtovskis, Toms (Latvijas Universitāte, 2015)
Toma Kirtovska kvalifikācijas darbā " Informatīvā paneļa "InfoDesk" tīkla funkcionaitātes izstrāde " ir izstrādāta Informatīvā paneļa "InfoDesk" tīkla funkcionaitāte. Tīkla funkcionalitāte sniedz iespēju, izmantojot Google Drive piedāvātās bezmaksas funkcijas, augšupielādēt un lejupielādēt “InfoDesk” uzstādījumus un izmantot tos dažādās ierīcēs, kā arī sniedz sinhronizācijas iespējas, tādejādi nodrošinot “InfoDesk” informatīvā paneļa attēlotā satura regulāru atjaunināšanu. Lietotne ir izstrādātas Android vidē.

This qualification paper “Development of network functionality for informative panel “InfoDesk”” is about development of network functionality for informative panel “InfoDesk”. Network functionality provides import and export of “InfoDesk” settings to other devices using Google Drive applications. And includes synchronization options which provides automatic updates with selected frequency. Application is designed for Android devices.
Development of network functionality for informative panel "InfoDesk"
Keywords: Datorzinātne; Android; Agile; “InfoDesk”; Google Drive