Mobilās lietotnes "TaskWarrior" izstrāde - Joja, Edgars (Latvijas Universitāte, 2016)
Dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis ir mobilās lietotnes “TaskWarrior” izstrāde, kuras mērķis ir padarīt interesantāku klasisko darāmo lietu sarakstu lietotni, par pamatu ņemot parastās darāmo lietu saraksta lietotnes funkcionalitāti un pievienojot spēles elementus. Lietotnes mērķauditorija ir bērni un lietotne paradzēta, lai ieinteresētu, motivētu lietotājus izdarīt viņiem paradzētos uzdevumus.

The aim of the qualification work described in document is development of mobile application “TaskWarrior”, who’s purpose is making classical todo list application more interesting by taking basic todo lists functionality and adding gaming elements. Application’s target is children and it is meant to interest, motivate users in completing their tasks.
Development of mobile application "TaskWarrior"
Keywords: Datorzinātne; MeteorJS; mobilā lietotne; Android; ToDo