Pašvaldības Aģentūras „Rīgas Gaisma” darbības analīze un attīstības iespējas - Lauskis, Reinis (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir Pašvaldības Aģentūras „Rīgas Gaisma” darbības analīze un attīstības iespējas. Darba procesā parādīts kā pašvaldības aģentūra „Rīgas Gaisma” ar Rīgas Domes piešķirtiem finansu resursiem spētu ietaupīt līdzekļus nākotnē un motivēt savus darbiniekus. Bakalaura darbā ir aprakstītas uzņēmumu attīstības stratēģijas un Aģentūras attīstības iespējas, kā arī personāla attīstības un motivēšanas iespējas. Bakalaura darba noslēgumā ir izstrādāti secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma attīstībai un personāla motivēšanai.

The theme of bachelor thesis is Operational analysis and development strategy for Municipality Agency of Riga "Rigas gaisma" During work process it is shown how Municipality Agency of Riga "Rigas gaisma" with Riga City Council granted fiancial resources can save funds in future and motivate their personnel. In the bachelor thesis is described organizational development strategies and Agencies developent oppertunities, personnel development and motivation opportunities. In the end is given main conclusions and proposals for further organization development and personnel motivation.
Municipality Agency of Riga "Rigas Gaisma" operational analysis and development opportunities
Keywords: Vadībzinātne