Caurlaižu uzskaites sistēma - Gridņova, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2010)
Caurlaižu uzskaites sistēma tika izstrādāta Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas (LR ĀM) vajadzībām, lai veiktu visu iestādes apmeklētāju un tiem izsniegto caurlaižu uzskaiti. Sistēma tika izstrādāta, ievērojot LR ĀM izvirzītās prasības un vēlmes, lai atvieglotu iestādes pašreizējo caurlaižu izsniegšanas un apmeklētāju pieteikšanas kārtību. Ar šīs sistēmas palīdzību tiek nodrošināta vienota un centralizēta piekļuve caurlaižu datiem, tiek samazināts manuāli veicamo darbu skaits, vienkāršota statistikas apkopošana u.c. darbības. Sistēma izstrādāta kā tīmekļa vietne, izmantojot PHP, MySQL, JavaScript un Ajax tehnoloģijas. Atslēgvārdi: Apmeklētājs, kurjeri, caurlaides reģistrācija, apmeklētāju pieteikšana

Entry pass registration system was developed for Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Latvia (LR MFA), to register all LR MFA visitors and their entry passes. System was developed considering requirements and wishes, expressed by LR MFA, to facilitate the current entry pass dispensation and visitors registration order. This system provides unitary and centralized access to entry pass data reduces amount of manual actions, makes easier summarization of statistics and other operations. The system is developed as a web site, using PHP, MySQL, JavaScript and Ajax technologies. Keywords: Visitor, couriers, entry pass registration, visitors registration
Entry pass registration system
Keywords: Datorzinātne