Mobilā lietotne “Sets & Reps” - Lipšāns, Emīls (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba “Mobīlā lietotne "Sets & Reps"“ ietvaros ir izveidota lietotne "Sets & Reps", kura nodrošina iespēju izveidot savu treniņa plānu, pierakstīt treniņā paveikto, un kalendārā aplūkot visus savus paveiktos treniņus. Lietotne ir izveidota ar starpplatformas programmatūras izstrādes rīku Flutter. Datu glabāšanu nodrošina Google Firebase serviss.

As the core part of the qualification paper “Mobile application "Sets & Reps"“ a mobile application "Sets & Reps" was created, which provides the opportunity to create your own workout plan, write down what you have done during the workout and view all your completed workouts in the calendar. The app is built with the cross-platform development tool Flutter. Data storage is provided by the Google Firebase service.
Mobile application "Sets & Reps"
Keywords: Datorzinātne; Mobīlā lietotne; Flutter; Fitness; Firebase