Uzņēmuma "x" maksātspējas analīze - Vītola, Marta (Latvijas Universitāte, 2012)
Uzņēmuma „X” maksātspējas analīze. Marta Vītola, darba vadītāja docente, Dr. oec. Sandra Jēkabsone. Darbā analizēts – uzņēmuma maksātspējas analīze un bankrotēšanas iespējas uzņēmumā „X”. Koeficientu analīze un novērtējums. Bakalaura darbā tiek analizēta uzņēmuma „X” saimnieciskā darbība pēc tā finanšu pārskatiem. Darba mērķis: Novērtēt vai uzņēmumam „X” ir maksātspējas problēmas un vai ir gaidāms bankrots. Darba praktiskajā daļā veikta koeficientu analīze un tika secināts, ka uzņēmumam ir finansiālas problēmas un ir iespējams bankrots. Darbs satur 73 lapas, 4 tabulas, 1 attēls, 3 pielikumi, 14 izmantotie informācijas avoti. Atslēgas vārdi: maksātspēja, bankrots, koeficientu analīze.

Analysis for enterprise "X" bankruptcy prediction. Marta Vītola, working manager assistant professor Dr. oec. Sandra Jēkabsone. At work is analyse – Analysis for enterprise bankruptcy prediction and bankruptcy possibility in enterprise „X”. Coefficient analysis and assessment. In bachelor work is analysis enterprise „X” economic working from enterprise financial summary. Working target: Apprize if enterprise „X” is bankruptcy prediction and if in enterprise will be bankruptcy. In practical work manage coefficient analysis and conclude that enterprise „X” is financial problems and is probable bankruptcy. Work contain 73 pages, 4 tables, 1 image, 3 appositions, the number of information sources 14. Key words: insolvency, bankruptcy, analysis of coefficient.
Analysis for enterprise "x" bankcruptcy
Keywords: Ekonomika