Didaktiskās rotaļas piecus līdz sešus gadus vecu bērnu runas attīstības sekmēšanai - Ašurova, Krista (Latvijas Universitāte, 2020)
Darba nosaukums: Didaktiskās rotaļas piecus līdz sešus gadus vecu bērnu runas attīstības sekmēšanai. Darba autore: Krista Ašurova Darba zinātniskā vadītāja: doc. Līga Āboltiņa Darba saturs: 44 lpp., izmantoti 25 avoti, 17 attēls Pētījuma mērķis: Pētīt piecus līdz sešus gadus vecu bērnu runas sekmēšanu, izmantojot didaktiskās rotaļas

Title of the research: Didactic games in development of 5 to 6 year old children’s speech abilities. Research author: Krista Ašurova Research supervisor: doc. Līga Āboltiņa The research consists of 44 pages, 25 analyzed sources, 17 pictures Goal of the research: Analyze 5 to 6 year old children’s speech development with the use of didactic games.
Didactic play to stimulate speech development in children between the ages of five and six
Keywords: Pedagoģija; pirmsskolas izglītības; piecus līdz sešus gadus veci bērni; runas un valodas; didaktiskā rotaļa; attīstības sekmēšana