Darba ražīguma paaugstināšanas iespējas uzņēmumā SIA "Avoti SWF" - Misiņš, Pēteris (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbs: Darba ražīguma paaugstināšanas iespējas uzņēmumā SIA „Avoti SWF”. Darba mērķis ir izpētīt SIA „Avoti SWF” darba ražīguma ietekmējošos faktorus un izstrādāt ieteikumus kā paaugstināt darba ražīgumu. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem un literatūras saraksta. Pirmajā nodaļā tiek analizēta darba ražīguma būtība un vadīšanas loma darba ražīguma kāpināšanā. Otrajā nodaļā raksturota uzņēmuma darbība un analizēts darba ražīgums uzņēmumā. Trešajā nodaļā tiek veikta intervija ar uzņēmuma vadību un izstrādāti pasākumi, kuras nepieciešami darba ražīguma līmeņa paaugstināšanai. Bakalaura darba apjoms ir 66 lpp, tabulu skaits – 4, attēlu skaits – 14, pielikumi – 3. Atslēgvārdi: darba ražīgums, vadīšana, „Avoti SWF”.

Diploma paper: Labour productivity improvement opportunities for SIA "Sources SWF". This paper has been made to explore "Avoti SWF " productivity influencing factors and develop recommendations for how to raise their productivity. The work consists of an introduction, three chapters, conclusions and proposals and literature references. The first chapter analyzes the nature of labor productivity and leadership role in increasing the productivity of labor. The second chapter describes the operation of the company and analyzed the company's workforce. In the third chapter is an interview with management and detailed measures are needed to increase their productivity levels. Bachelor's workload is 66 pages, the number of tables - 4 and the number of pictures - 14, attachments - 3. Keywords: labour productivity, management, "Avoti SWF".
Labour productivity improvement opportunities for the company "Avoti SWF" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne