Peespeests grehzineeks us atgreeschanohs, jeb pamahzischana, kā salihdsinatees ar Deewu: isdallita us desmit deenahm, ta ka katrā dienā trihs reises un katrā reisē weenu pussweerendeel' stundas ar Deewu un sew paschu warr sarrunnatees [Piespiests grēcinieks uz atgriešanos, jeb pamācīšana, kā salīdzināties ar Dievu] - (:unkn) unknown (Driķēts pie kroņa driķētāja, 1840)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Piespiests grēcinieks uz atgriešanos, jeb pamācīšana, kā salīdzināties ar Dievu
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Garīgā dzīve (katoļu baznīca); Kristīgā dzīve; Spiritual life (Catholic Church); Christian life