Tehniskie un grafiskā dizaina risinājumi mūsdienu tīmekļa vietnēs - Vanaga, Zane (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba mērķis ir aplūkot mūsdienu tīmekļa vietņu dizaina tendences un to tehniskos risinājumus. Darba teorētiskajā daļā tiek apskatītas galvenās mūsdienu tīmekļa un tā lietotāja īpašības un tendences, kā arī dizaina tendences un tehniskās iespējas. Izmantojot gūto informāciju, tiek analizētas divu Latvijas teātru tīmekļa vietnes. Un vienas tīmekļa vietnes dizains tiek praktiski pielāgots mobilajai versijai.

The aim of this paper is to explore trends of modern website design and their possible technical solutions. Theoretical part consists of modern web and its user's habitude and trends, and also modern web design trends and technical possibilities. Practical part consists of analysis of two Latvia's theatre websites, and applying new knowledge while adapting one of the websites design for mobile version.
Technical and graphic design solutions for modern websites
Keywords: Datorzinātne; mūsdienu tīmeklis; pielāgota tīmekļa vietne; adaptīvs projektējums; tīmekļa vietne