Eiropas Savienības struktūrfondu projekta "Mācību satura izstrāde un skolotāju tālākizglītība dabaszinātņu, matemātikas un tehnoloģiju priekšmetos" komponente - skolotāju atbalsta materiāls matemātikas uzdevumos - Zagumjonnova, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2006)
Diplomdarba nosaukums ir “Eiropas Savienības struktūrfondu projekta ´Mācību satura izstrāde un skolotāju tālākizglītība dabaszinātņu, matemātikas un tehnoloģiju priekšmetos´ komponente – skolotāju atbalsta materiāls matemātikas uzdevumos”. Diplomdarbs ir vēltīts vidusskolas matemātikas kursa pilnveidošanai. Ir izstrādāti metodiskie materiāli un interaktīvie materiāli mācību satura modernizēšanai.

Diploma paper`s title: “ The European Union structural funds project`s ‘Elaboration for the educational content and teacher`s development in humanitarian, mathematical, technological subjects’ component, which is an assistance material for teachers at solving mathematical problems ”. This is devoted to the secondary school mathematical course improvement, where developed methodical and interactive materials can be used for the educational content`s modernization.
The European Union struktural fund projekt "Elaboration for the educational content and teachers development at humanitarian mathematical, tehnological subjekts" component with is an asisstents material for theachers at solving mathematical problems
Keywords: Pedagoģija