Sistēmas "Drill for It Skills" administrēšanas moduļa implementēšana tīmekļa vidē - Dzirnieks, Mārtiņš Rudiards (Latvijas Universitāte, 2021)
Sistēmas "Drill for It Skills" ir darbavirsmas lietotne, kurā ir iepējams veidot testus, pārbaudes darbus un eksāmenus. Lietotni izmanto Latvijas skolas, kurām ir nepieciešams izveidot personificētus darbus. Kvalifikācijas darba galvenais mērķis ir pārnest administrēšanas moduļa lietotnes funkcionalitāti tīmekļa vidē. Šī darba veikšanai tika izmantota viena no populārākajām programmēšanas valodām – PHP. Aministrēšanas modulī ir iekļauta skolu, skolotāju, studentu kā arī uzdevumu un to komplektu pārraudzība, rediģēšana un pievienošana. Par cik lietotne ir paradzēta tikai lietotājiem, kas ir slēguši līgumu ar Valsts izglītības satura centru, nereģistrētiem lietotājiem nav iespēja apskatīties datus, kas glabājas sistēmā.

“Drill for It Skills” is a desktop application that allows you to create tests and exams. The app is used by a Latvian school that needs to create personalized works. The main goal of the qualification work is to transfer the application functionality of administration module in the web environment. One of the most popular programming languages - PHP - was used for this work. The administration module includes complete monitoring, editing and adding of schools, teachers, students as well as tasks. As far as the app is intended only for users who have a contract or National Education Content Centers, which unnecessarily helps users to take advantage of the opportunity to view the data stored in the system.
System "Drill for It Skills" implementation of the administration module into Web environment
Keywords: Datorzinātne; Darbavirsma; Lietotne; Sistēma; Administrēšana; Pārnest