SIA Bravo finanšu un saimnieciskās darbības analīze - Lukēvica, Arita (Latvijas Universitāte, 2011)
Diplomdarbu „SIA Bravo finanšu un saimnieciskās darbības analīze”, izstrādāja Arita Lukēvica. Darba saturu veido 3 nodaļas, nobeigumā no darba izrietošie secinājumi un priekšlikumi, saturs izklāstīts 71 lappusēs, tai skaitā 6 tabulas, 32 attēli, darbam pievienoti 14 pielikumi, izmantoti 22 literatūras avoti. Diplomdarba mērķis ir SIA Bravo finanšu un saimnieciskās darbības analīze, un sabiedrības stabilitātes izvērtēšana. Darba uzbūve veidota pamatojoties uz finansiālās analīzes veikšanas secību. Pirmajā nodaļā apskatīta finanšu analīzes teorētiskā daļa, lai turpmāk pamatojoties uz teoriju veiktu pilnu finanšu analīzi SIA Bravo. Otrajā nodaļā apskatīti SIA Bravo saimnieciskās darbības analīze un sabiedrības ietekmējošie ārējās vides faktori. Trešajā nodaļā autore veic sabiedrības finansiālā stāvokļa izvērtējumu izmantojot pārskatu horizontālo un vertikālo analīzi, kā arī aprēķinot un analizējot finanšu koeficientus, un maksātspējas rādītājus. Lai sasniegtu darbā izvirzītos mērķus, izmantotas monogrāfiskā metode, datu grupēšanas un salīdzinoša metode. Diplomdarbā tiek apskatīta laika periods no 2006. gada līdz 2009. gadam, veicot SIA Bravo finanšu analīzi un laika periods no 2006. līdz 2010. gadam, veicot sabiedrības saimnieciskās darbības analīzi. Diplomdarba izstrādāšanai tika izmantota mācību literatūra un periodiskie izdevumi, statistikas dati un SIA Bravo nepublicētie dati, kā arī interneta mājas lapas. Atslēgvārdi: finanšu analīze, saimnieciskās darbības analīze.

Thesis " SIA Bravo financial and economic analysis " by Arita Lukevica. Work composed of 3 chapters from the end of the subsequent conclusions and suggestions are set out in 71 pages, including 6 tables, 32 files, 14 annexes and has been used 22 literature sources. Diploma aim is SIA Bravo financial and operational analysis, and evaluation of community stability. Diploma structure was made based on financial analysis performing a sequence. The first chapter deals with the theoretical part of the financial analysis, in order to based on this theoretical part can make full financial analysis in SIA Bravo. The second chapter focuses on Ltd. Bravo economic analysis and public influencing environmental factors. In third chapter author carried out the financial position assessment of the review of horizontal and vertical analysis, calculating and analyzing the financial ratios and solvency indicators. To archive diploma paper aim there has been used monographic approach, data classification and comparative method. In diploma paper making SIA Bravo financial analysis has been viewed time period from 2006 till 2009 year, but making community economic analysis has been viewed time period from 2006 till 2010 year. Making diploma paper was used study literature and periodical materials, statistics, SIA Bravo unpublished data and internet resources. Keywords: financial analysis, economic analysis.
SIA “Bravo” financial and economic analysis
Keywords: Ekonomika