Pasākumu organizēšanas tīmekļa vietne - Šmits, Krišjānis (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā izstrādāta un aprakstīta pasākumu organizēšanas vietne. Vietnē lietotājs var izveidot pasākuma aprakstu, ar mērķi informēt pasākuma dalībniekus, vai piesaistītu potenciālos dalībniekus. Pastāv divi pasākuma veidi – publisks, kur jebkuram reģistrētam lietotājam ir tiesības kļūt par organizatoru, tādējādi iegūstot tiesības mainīt pasākuma informāciju, un privāts pasākums, kurā lietotāji nevar iegūt tiesības mainīt pasākuma informāciju. Lietotājs var reģistrēties izmantojot vietnes reģistrāciju, vai arī pieslēgties izmantojot facebook vai draugiem.lv sociālo tīklu profilu. Nereģistrētam lietotājam ir tiesības tikai apskatīt pasākuma informāciju. Vietnes operatoriem ir pieejams operatora panelis, no kura var administrēt vietnes saturu un lietotājus.

In this qualification work an event organization system is developed and documented. User can create event description, with goal to inform events participiants or atract potential participiants. There are two types of events – public event where registered user can become organizator, thereby gaining access to change events description, and private event, where user can't gain access to changing events description. User can register using system registration or login usin facebook or draugiem.lv social network profile. Unregistered user can only view event description. System administrators have access to administrator panel from where they can administrate system content and users.
Event organization website
Keywords: Datorzinātne