Vācijas 20.gs. migrācijas politika pret viesstrādniekiem un patvērumu saņēmušām personām - Gricenko, Nataļja (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbs ir veltīts problēmām migrācijas Vācijā, ar 20 gadsimta līdz mūsdienām.Darbs ir saistīts ar tik svarīgu aspektu dzīvē, kā to cilvēku integrācijai, dažādu tautību sabiedrība Vācijā. Darbs sniegti vairākās daļās: 1) Ievads 2) 8 Nodaļas 3) Secinājums 4) Atsauces Kopējais lapu skaits 54 Pirmā daļa runā par integrāciju tā īpašības un iespējas.Otrā daļa runā par migrāciju, tās izpausmes Vācijā. Mērķis ir parādīt piemēru Vāciju, ka migrācija ir objektīva vēsturisku fenomenu, kas sākās ar revolucionāru papildināts vidus 20.gadsimta papildinājumu, kas nevar neņemt vērā, nav demokrātiska valsts, nevis pēc viņas vēlmes . Un tādēļ ir tērēt materiālos un fiziskos resursus, lai regulētu procesu un risināt integrācijas problēmas dažādu iedzīvotāju grupas.

This study is dedicated to the problems of migration in Germany from the beginning of the 20th century to present. The study looks into such an important aspect of life, as integration of different nationalities into a German society. The study consists of the following parts: 1)Introduction 2)8 chapters 3)Conclusion 4)References Total number of pages 54 The first part of the study describes the integration of migration, its features and opportunities. The second part is about emerging migration in Germany. The purpose of the study is to prove that the process of migration is an objective and historical event, which has began to strengthen significantly since the middle of the 20th century. No democratic state can ignore it regardless of its willingness. Hence, the authorities of the state will have to use material and physical resources in order to regulate this process and tackle the problems of integration into the various classes of its society.
The migration politics century towards the foreign workers and asylum beneficiaries in the 20th century Germany
Keywords: Valodniecība