Tīmekļa lietotņu servera puses loģikas izstrāde SIA "Dynatech" vajadzībām - Grintāls, Adrians (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darbā izstrādāta servera puses loģika priekš starptautiskas tīmekļa lietotnes, izmantojot “Symfony Framework”, jeb “PHP” programmēšanas valodas ietvaru un “Sonata Admin” priekš lapas satura menedžēšanas un administrācijas. Tīmekļa lietotne, jeb “Teams Dyninno” izstrādāta priekš “DYNINNO GROUP”. Lietotne paredzēta, lai apkopotu informāciju par tās vispasaules kompānijām, to atrašanās vietām, sociālajiem tīkliem, kontaktinformāciju, speciālajiem piedāvājumiem. Tāpat arī tika izveidota servera puses loģika, lai ģenerētu darba vakances priekš “CV.LV”.

In qualification work server-side logic for international web applications was developed, using the Symfony Framework - PHP programming language framework and Sonata Admin for application content management and administration. Developed application, or “Teams Dyninno” is developed for “DYNINNO GROUP”. Application is intended to collect information about its global companies, their locations, social networks, contact information, and special offers. Also, server side logic was created to generate job vacancies for “CV.LV”. Keywords: PHP, Symfony Framework, Sonata Admin, web application, ITN, DYNINNO GROUP.
Web application back-end logic development for SIA "Dynatech" needs
Keywords: Datorzinātne; PHP; Symfony Framework; Sonata Admin; web application; ITN