Publisko basketbola laukumu ģeolokālas pārvaldības vietnes izstrāde un izveide - Roziņš, Georgs Lūkass (Latvijas Universitāte, 2025)
Publisko basketbola laukumu ģeolokālas pārvaldības vietnes izstrāde un izveide

Design and Development of a Location-Based Website for Public Basketball Court Management
Design and Development of a Location-Based Website for Public Basketball Court Management
Keywords: Datorzinātne