UAB "Vadvilsa" tīmekļa vietne - Guseva, Anna (Latvijas Universitāte, 2013)
UAB „Vadvilsa” ir tīmekļa vietne, kas paredzēta firmas popularizēšanai, tā ļauj lietotājiem apskatīt produktu asortimentu, izvēlēties sev piemērotāko un pasūtīt to. Tīmekļa vietne ļauj lietotājiem saņemt informāciju par firmu. Sistēmas paredzēta funkcionalitāte darbojas kā tirdzniecības sistēma, izmantojot tīmekļa programmatūru un pasūtījumu informācijas aizsūtīšanu caur e-pastu.

UAB "Vadvilsa" is a web site dedicated to promoting the firm, it allows users to view product assortment and to choose the most suitable for them and order it. The website allows users to get information about the firm. The system provided functionality operates as a trading system, using a web-based software and order information consignment via e-mail.
UAB "Vadvilsa" website
Keywords: Datorzinātne