«Viedokļu līderu » mārketinga izmantošana Latvijas tirgū. - Garšanova, Veronika (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba “ “Viedokļu līderu” mārketinga izmantošana Latvijas tirgū” mērķis ir, balstoties uz zinātniskās literatūras referatīvo analīzi par “viedokļu līderu” mārketingu , ekspertu intervijām un interneta lietotāju aptaujas rezultātiem, izpētīt “viedokļu līderu” mārketinga attīstību Latvijas tirgū, kā arī izstrādāt priekšlikumus Latvijas uzņēmumiem “viedokļu līderu” mārketinga aktivitāšu pilnveidošanai. Bakalaura darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Darba uzdevumi ir: veikt literatūras referatīvo analīzi par “viedokļu līderu” mārketinga teorētiskajiem aspektiem; izpētīt “viedokļu līderu” mārketinga izmantošanas specifiku Latvijas tirgū; aptaujājot interneta lietotājus, izpētīt viņu attieksmi pret “viedokļu līderu” mārketingu un veikt ekspertu intervijas par “viedokļu līderu” mārketinga aspektiem; kā arī pēc visiem pētījumiem veikt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus Latvijas tirgus subjektiem “viedokļu līderu” mārketinga aktivitāšu pilnveidošanai. Darba kopējais apjoms ir 63 lpp, neskaitot pielikumus. Darba iekļauti 13 attēli, 2 tabulas. Atslēgas vārdi: “viedokļu līderi”, “viedokļu līderu” mārketings, reklāma, Latvijas tirgus.

The purpose of the bachelor’s work “Use of opinion leaders for marketing in the Latvian market” is to study the development of “opinion leaders” marketing, expert interviews and the results of a survey of Internet users, study the development of “opinion leaders” marketing in the Latvian market, as well as develop proposals for marketing activities for Latvian companies “opinion leaders”. for development. The bachelor's work consists of an introduction, three chapters, conclusions and proposals. The tasks of the work are to perform a representative analysis of literature on theoretical aspects of “opinion leaders” marketing, to investigate the specificity of the use of “opinion leaders” marketing in the Latvian market. By surveying Internet users, clarify their attitudes and think about marketing for “opinion leaders” and conduct expert interviews on marketing aspects of “opinion leaders.” As well as following all studies, draw conclusions and develop proposals for the development of “opinion leaders” marketing activities for Latvian market subjects. The total amount of work is 63 pages, not counting supplement. The work includes 13 images, 2 tables. Key words: “opinion leaders”, “opinion leaders” marketing, advertising, Latvian market.
Use of opinion leaders for marketing in the Latvian market.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; "viedokļu līderi"; "viedokļu līderu" mārketings; reklāma; Latvijas tirgus