Akciju sabiedrības “Kesko Senukai Latvia” attīstības iespējas Latvijas tirgū. - Ciematnieks, Jānis (Latvijas Universitāte, 2022)
Bakalaura darba tēma ir “Akciju sabiedrības “Kesko Senukai Latvia” attīstības iespējas Latvijas tirgū”. Galvenā problēma ir tāda, ka uzņēmuma pēdējos gados ir strādājis ar zaudējumiem, un ilgtermiņā nerisinot šo problēmu, uzņēmums var saskarties ar finansiālām problēmām. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt uzņēmuma attīstības plānu, kas palielinātu preču realizācijas apjomus un klientu skaitu, palielinot arī uzņēmuma apgrozījumu un peļņu. Pētījuma daļā tika veikta pircēju un uzņēmuma klientu aptauja, salīdzinošā novērtēšana un SVID analīze. Uzņēmuma attīstības iespēju plāns ir sastādīts, koncentrējoties uz klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošanas, mārketinga pasākumu efektivitātes uzlabošanas, un konkurētspējas palielināšanas procesu veikšanu.

The topic of the bachelor's thesis is “Development opportunities in the Latvia market for “Kesko Senukai Latvia” joint-stock company”. The main problem is that the company has been operating at a loss in recent years, and in long term the company may face financial problems. The aim of the bachelor's thesis is to develop a company's development plan that would increase the sales volume of goods and the number of customers, also increasing the company's turnover and profit. In the part of the research were made a survey of buyers and the company's customers, a comparative evaluation, and a SWOT analysis. Company's development plan is designed by focusing on customer service improvement, marketing activities improvement and competitiveness improvement.
Development opportunities in the Latvia market for “Kesko Senukai Latvia” joint-stock company.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Biznesa attīstība; Patērētāju uzvedība; Mārketings; Konkurētspēja