SIA „NT Piedzīvojumi” interneta veikals - Dreiže, Toms (Latvijas Universitāte, 2014)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt atsevišķus interneta veikala moduļus, lai SIA „NT Piedzīvojumi” no tiem un to izstrādes procesā gūtās pieredzes varētu izstrādāt savu interneta veikalu. Šie moduļi apvienoti vienā interneta veikala paraugā, kas spētu nodrošināt iespēju piedāvāt pārstāvētās preces lielākam klientu apjomam. Interneta veikals sevī apvieno divus interneta veikala moduļus. Viens no tiem ir lokāls interneta veikals, kas satur uzņēmuma veikalā pieejamo produkciju, savukārt otrs ataino preču vairumpiegādātāja noliktavas saturu reālajā laikā, kas parasti pieejams sadarbības partneriem, ne parastiem klientiem. Sistēmas moduļi izstrādāti, izmantojot PHP, Javascript, MySQL, XMLLink, Laravel PHP ietvaru un AngularJS ietvaru. Kvalifikācijas darbs tiks izmantots kā pamats tālākai interneta veikala izveidei un attīstīšanai.

The goal of this qualification work is to develop separate modules of an online store, so that NT Piedzivojumi Ltd. could use them and the experience gained from their development to develop their own online store. These modules are connected in one online store that serves as an example for a way how to offer products to a wider audience. The online store consists of two modules. One of them is a local online store, which represents the products available in the store of the company, the other represents the warehouse of the supplier in real time, which normally can be accessed only by partners, not regular clients. These modules have been developed with PHP, Javascript, MySQL, XMLLink, Laravel PHP framework and AngularJS framework. This qualification work will be used as a foundation for further development of the online store.
NT Piedzīvojumi Ltd. online store
Keywords: Datorzinātne