Starptautiskā uzņēmuma SIA "Evolution Gaming" darbības izpēte un jaunas meitas uzņemuma atvēršanas iespēja Maltā. - Jevtušenko, Jevgenija (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba temats ir „Starptautiskā uzņēmuma SIA "Evolution Gaming" darbības izpēte un jaunas meitas uzņēmuma atvēršanas iespēja Maltā.” Uzņēmums darbojas tiešsaistes azartspēļu nozarē, kas šobrīd ir viena no lielākajām un visstraujāk augošajām nozarēm. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijā sniegtajām atziņām, novērtēt uzņēmuma SIA „Evolution Gaming” darbību un tā īpatnības, pieradot uzņēmuma attīstības un jauna meitas uzņēmuma atvēršanas nepieciešamību Maltā. Veicami uzdevumi: uzņēmuma pakalpojumu sniegšanas tiešsaistē, uzņēmējdarbības vides un uzņēmējdarbības sadarbības veidu galveno teorētisku aspektu analīze, tiešsaistes azartspēļu tirgu, tiešsaistes azartspēļu programmatūras nodrošinātāju Eiropas tirgū un pētāma uzņēmuma patērētāju izpēte, pētāma uzņēmuma SIA „Evolution Gaming” darbības analīze, ka arī Maltas uzņēmējdarbības vides īpatnību izpēte. Atslēgvārdi: uzņēmējdarbība, pakalpojumu sniegšana, tiešsaistes azartspēles, attīstība.

The Bachelor thesis theme is “The activity research of International Company LTD “Evolution Gaming” and opportunities for opening a subsidiary company based in Malta”. The company operates in the field of online gaming, which is one of the largest and fastest growing industries nowadays. The main goal of bachelor thesis is to evaluate the performance and peculiarities of LLC "Evolution Latvia" using the theoretical background, and to prove the necessity to develop and found subsidiary company in Malta. Tasks of the paper: theoretical analysis of the online services provided by the company, business environment and cooperation opportunities. Analysis of the online gambling market and online gambling software providers, company services consumers’ research, analysis of the overall performance of the selected company LLC "Evolution Latvia" and Malta's business environment research. Keywords: business, services, online gambling, development.
The activity research of International Company LTD "Evolotion Gaming" and opportunities for opening a subsidiary company based in Malta.
Keywords: Vadībzinātne