Eisstauungen an der Duena: Keggum, Ringmundshof (13.04.1904.) - Kupfer, Karl Reinhold (My University, 1904)
Foto 1: Eiskonglomerat-Block am v. Dünaufer unterh. Ringmundshof. Blick stromab.; Eisfeld u. Eisberge am v. Ufer unterhalb Keggum. Blick stromauf. Foto 2: Eisberg mit Erde untermischt um rechten Dünaufer unterhalb Ringmundshof. Blick stromauf.; Eisberg (ca 9 Met. v. Wasserfl.) am v. Ufer oberh. Keggum. Blich stromauf. Foto 1: Ledus bloks Daugavas krastā lejup Rembatei. Skats lejup.; Ledus lauks un "aisbergi" pie krasta lejup Ķegumam. Skats augšup. Foto 2: " Aisbergs" samaisīts ar zemi Daugavas labajā krastā lejup Rembatei. skats augšup.; " Aisbersgs" (aptuveni 9 metrus virs ūdens līmeņa) pie krasta lejpus Ķegumam. Skats aušup.  (LU Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcija M1613/288)
Ledus sastrēgumi Daugavā: Ķegums, Rembate (13.04.1904.)
Eisüberlastung in Daugava: Kegum, Rembat (13.04.1904.)
K. R. Kupfera 1904. gada 13. aprīlī fotografētie ledus sastrēgumi Daugavā pie Rembates un Ķeguma ar autora aprakstu. K. R. Kupfer's photographed ice jams in Daugava near Rembat and Kegum on 13 April 1904, with a autor's description. K. R. Kupfer fotografierte am 13. April 1904 Eisstauungen in der Daugava bei Rembat und Kegum mit einer Beschreibungvom Autor.
Keywords: ledus sastrēgumi; Eissatuungen; Eisüberlastung; ice jams; Daugava; Düna; Keggum; Ķegums; Ringmundshof; Rembate; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences