Projekts: Tiešsaistes mācību platformas SIA "WISDUM" dibināšana - Rezgolds, Sergejs (Latvijas Universitāte, 2021)
Maģistra darba mērķis ir izstrādāt jaundibināma uzņēmuma projekta plānu. Darba autors izstrādāja SIA “WISDUM” dibināšanas plānu un projekta ideja ir dibināt uzņēmumu, kas darbosies kā privātstundu pakalpojumu sniedzējs, izmantojot pašdibinātu tiešsaistes mācību platformu. Tiešsaistes mācību platforma ir paredzēta Latvijas izglītības iestāžu izglītojamajiem. SIA “WISDUM” piedāvās privātskolotāju pakalpojumus angļu valodas, matemātikas un fizikas priekšmetos. Uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu pamatdarbība būs tendēta uz pakalpojumu sniegšanu attālinātā formā – izmantojot tiešsaistes mācību platformu, bet saglabājot iespējamību organizēt privātnodarbības klātienē.

The aim of the Master’s thesis is to develop a project plan for a newly established company. The author developed the founding plan for “WISDUM” and the project idea is to create a company that will act as a private-tutor service provider through a self-established online learning platform. The online training platform is intended for students of Latvian educational institutions. LLC “WISDUM” will offer private-tutor services in English, math and physics subjects. The basic functioning of the services provided by the company will be focused on providing services in a remote way, through an online learning platform, while maintaining the possibility of organising private activities on site.
Project: Founding the online learning platform LLC "WISDUM"
Keywords: Finanses un kredīts; izglītība; uzņēmums; izaugsme; projekts; privātskolotāji