Cenu kontroles sistēmas izstrāde - Krūmiņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba tēma ir „Cenu kontroles sistēmas izstrāde”. Darba mērķis ir uzņēmuma AS „Drogas” konkurentu preču cenu informācijas sistēmas projektējuma izstrāde. Bakalaura darba ietvaros autors analizē konkurentu preču cenu kontroles ekonomisko pamatojumu un nepieciešamību pēc cenu kontroles procesu atbalstošas informācijas sistēmas, apskata informācijas sistēmas projekta plānošanas aspektus, analizē uzņēmuma apsekošanas materiālus, izveido programmatūras prasību specifikāciju un projektē procesus, datu plūsmas, datubāzi un saskarnes.

Theme of bachelor’s work is „Development of Price Checking system”. Goal of the work is to design competitor price analysis information system’s project. Within the bachelor’s work framework, author analyses business reasons of competitor price checking, necessity to develop supporting information system. There are aspects of information system project planning, analysis of survey to enterprise business and IT infrastructure, software requirements, process, data flow, database and interface design also included in this bachelor’s work.
Development of Price Checking System
Keywords: Vadībzinātne