SIA "Skrīveru sēklkopības sabiedrība" gada pārskata novērtēšana un analīze - Bogopoļska, Diāna (Latvijas Universitāte, 2014)
Ar finanšu analīzi, pamatojoties uz gada pārskatos sniegto informāciju, novērtējot finansiālās darbības rādītājus un analizējot tos, kā arī, pieņemot atbilstošus lēmumus, ir iespējams izvairīties no finansiālās situācijas pasliktināšanās. Bakalaura darba mērķis ir izvērtēt uzņēmuma SIA „Skrīveru sēklkopības sabiedrība” gada pārskatus, veikt finanšu pārskatu analīzi un sniegt priekšlikumus sekmīgai uzņēmējdarbības uzlabošanai. Lai sasniegtu šo mērķi, tika izvērtēti gada pārskatu sastādīšanu reglamentējošie normatīvie akti un balstoties uz SIA „Skrīveru sēklkopības sabiedrība” Gada pārskatos pieejamo informāciju, tika veikta finanšu analīze un novērtēti iegūtie rādītāji. Tika apkopoti secinājumi un izvirzīti priekšlikumi. Atslēgas vārdi: Finanšu analīze, gada pārskats, likviditāte, rentabilitāte

The financial analysis based on the annual reports of the information provided in assessing the financial performance and analyzing them, as well as the adoption of appropriate decisions, it is possible to avoid the deterioration of the financial situation. Bachelor thesis aims to assess the company " Skrīveru sēklkopības sabiedrība” annual reports, conduct a review of financial analysis and make suggestions for improving the success of the business . To achieve this goal, the evaluation of the reporting of the legislation based on SIA " Skrīveru sēklkopības sabiedrība” annual accounts available information, was performed financial analysis and evaluate their performance . Drew conclusions and put forward proposals. Keywords:Financial analysis , annual report , liquidity, profitability
Analysis and Assessment of the Annual Report of "Skrīveru sēklkopības sabiedrība" Ltd.
Keywords: Ekonomika