“www.laimas.lv” mājaslapa - Treiguts, Bruno (Latvijas Universitāte, 2014)
Ģimeņu atbalsta un attīstības centra „Laimas” tīmekļa vietne ir paredzēta informācijas ievietošanai internetā, lai veicinātu informācijas pieejamību topošajiem un jau esošajiem klientiem. Timekļa vietni var aplūkot jebkurš lietotājs, kuram ir piekļuve internetam. Tīmekļa vietnē aktuālo informāciju atjauno reģistrētie lietotāji – darbinieki. Tīmekļa vietnes dizains ir lietotājiem draudzīgs un neprasa papildus zināšanas IT jomā.

Family support and development center „Laimas” website was developed to provide information about their services for potential and existing customers. Website can be accessed by any user that has access to global network. Information on this website will be updated by registered users – employees. Website design is user-friendly and does not require additional knowledge in field of IT.
“www.laimas.lv” homepage
Keywords: Datorzinātne