Matemātikas skolotāja tālākizglītības atbalsta materiāls - Galvanovska, Lienīte (Latvijas Universitāte, 2009)
Diplomdarbs ” Matemātikas skolotāja tālākizglītības atbalsta materiāls” satur trīs nodaļas un pielikumu. Pirmajā nodaļā tiek aplūkoti skolotāja tālākizglītības pedagoģiski psiholoģiskie aspekti; Otrajā nodaļā tiek analizēti izglītību reglamentējošie dokumenti; Trešajā nodaļā tiek piedāvāts metodisks materiāls, kuru var lietot skolotāji savas profesionālās kompetences pilnveidē. Diplomdarbam ir pielikums, kura apjoms ir 75 lappušu, kurā aplūkoti jautājumi, kas netieši saistās ar diplomdarba tematiku.

Graduation work „Mathematics teacher’s supporing material for continuing education” include third section and addition. In first section look at teacher’s continuing education pedagogical psychology aspects; In second section get analyse regulation documents of education; In third section get to volunteer teaching aids, this material can use teacher’s for their own professional perfection. Graduation work have addition, who’s size also 75 pages, in this work inspects problems, which implicity connected with graduation works themes.
Mathematics teachers supporting material for continuing education
Keywords: Pedagoģija