Tīmekļa lietotne ēstuvju meklēšanai - Zaķis, Romijs Gabriels (Latvijas Universitāte, 2021)
“Finder App” ir ar Laravel ietvaru veidota tīmekļa lietotne, kurā lietotājs izmantojot karti var atrast konkrētai atrašanās vietai tuvākās ēstuves. Reģistrētie lietotāji var arī pievienot sev iecienītākās ēstuves sarakstā un atsevišķi tās apskatīt. Lietotnē izmanto Google Maps un Google Places API, lai iegūtu kartes un ēdnīcu datus, kuru pēc tam parāda lietotājam kartē.

“Finder App” is a web app created using Laravel framework in which the user can find nearby food places based on the selected location. Registered users can also add any food place as their favorite and view them in a separate list. The web app uses Google Maps and Google Places API to get map and food places information, which is then displayed to the user in the map.
Web application for locating restaurants
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa lietotne; Google Maps API; Google Places API; Laravel; JavaScript