Projekts: Uzņēmuma "Nations" dibināšana - Pruceva, Jekaterīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darbā ir apskatīts SIA „Nations” izveidošanas process un tā attīstības plāns nākamajiem trīm gadiem. Maģistra darba mērķis ir sagatavot uzņēmuma izveides projektu, kā arī veikt visus nepieciešamus aprēķinus un analīzi. Projekta uzdevums ir tās īstenošanas gaitā izveidot visus priekšnosacījumus kafejnīcas „Nations” veiksmīgas darbības uzsākšanai 2013.gada 1.septembrī. Uzņēmums „Nations” veiks savu darbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē, tā ir kafejnīca-bārs, kas piedāvā Rīgas iedzīvotājiem un viesiem plašu kafijas un citu dzērienu klāstu, kā arī nelielu uzkožu sortimentu. „Nations” kafejnīca piedāvā kafijas un citus dzērienus baudīt tās telpās vai arī līdzi ņemot. Uzņēmums ar tā īpašnieku pašu ieguldītiem līdzekļiem divu mēnešu laikā no tā dibināšanas sāks apkalpot klientus savās telpās Vecrīgā.

Master Thesis describes the process of foundation of Ltd „Nations” and its future development plan. The goal of Master Thesis is to create Company’s foundation project and make all necessary calculations and analysis. Project’s task is to create all preconditions for „Nations” café successful start-up on September 1 year 2013. „Nations” will work in a catering sector. “Nations” is a café-bar. It offers a wide variety of coffee and other drinks to its clients - the citizens of Riga and city guests. Company offers some snacks, deserts and appetizers as well. „Nations” café offers to enjoy coffee and other drinks either on the spot or taking to go. Enterprise using its owners invested money starts to serve clients in its premises in Old Riga in two month from the day of foundation.
Project: Establishment of "Nations" company
Keywords: Finanses un kredīts