Resursu vadības sistēmas (ERP) modulis - Vītols, Andris (Latvijas Universitāte, 2023)
Darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietnes moduli uz SIA APPLY pieejamās tīmekļa vietnes sagataves bāzes. Šī moduļa mērķis ir padarīt uzņēmuma resursu uzskaiti un pārvaldību vienkāršāku. Modulī būtu iespējams reģistrēt un pārvaldīt dažāda veida uzņēmuma resursus – gan fiziskus, gan digitālus. Būtu iespējams uzģenerēt PDF failus, kas saturētu unikālus QR kodus. PDF izkārtojums atbilstu noteiktai A4 līmlapu sagatavei. Lietotājs varētu izprintēt PDF lapu uz līmlapu sagataves un salīmēt uzlīmes uz uzņēmuma resursiem. Tad piereģistrēt šos resursus sistēmā. Lietotājiem būtu iespējams nolasīt QR kodus ar sistēmā pieejamu QR koda lasītāju, kas ļautu ērtāk reģistrēt un apskatīt, rediģēt jau reģistrētus resursus. Sistēmā lietotājam būtu pieejamas tabulas un meklēšanas parametri pēc kuriem vienkāršāk atlasīt vēlamos resursus. Darba ietvarā ir izstrādātas programmatūras prasības, projektējuma apraksts, tīmekļa vietnes modulis. Darbs izstrādāts izmantojot JavaScript skriptu valodu, VueJS 2 ietvaru, HTML, CSS, CoreUI, PHP programmēšanas valodas un Laravel ietvaru

ENTERPRISE RESOURCE PLANNING (ERP) MODULE The aim of this project is to develop a website module on top of an existing boilerplate project provided by the SIA APPLY company. Using this module, it would be possible to register various types of company resources – both physical and digital. It would be possible to generate PDF files containing unique QR codes. The PDF layout would be that of a specific A4 sticky note template. It would be possible for the user to print out these stickers and place them on physical company objects then register these objects in the system. Users would be able to scan QR codes, which would allow them to view and edit already registered resources or create a new ones if the QR code is not registered to a resource. Users would be able to view the resources list and filter it by different types of criteria. Software requirements, a design description and a website module have been created for the purpose of this project. The project was developed using JavaScript script language, VueJS 2 framework, HTML, CSS, CoreUI, PHP programming language and Laravel framework. Key words: HRUID, PDF, QR code, resources, stickers, template, unique identifier
Enterprise Resource Planning (ERP) module
Keywords: Datorzinātne; PDF; resursi; sagatave; unikāls identifikators; uzlīmes