О галеновыхъ препаратахъ изъ торговыхъ сортовъ валерiаны - Заринъ, Эдуард; Императорская Военно-Медицинская Академiя (My University, 1908)
Latviešu farmaceita, Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes pirmā dekāna (1919-1920), profesora (1919), farmācijas goda doktora (1929) Eduarda Otto Zariņa disertācija farmācijas maģistra grāda aizstāvēšanai par galēniskiem preparātiem, kas pagatavoti no dažādu šķirņu baldriānu saknēm. 1923. gadā E. Zariņa mag. pharm. grādu pielīdzināja LU doktora grādam.
О галеновых препаратах из торговых сортов валерианы
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Pharmacological research; Farmācija; Farmakognozija; Ārstniecības augi; Baldriānaugi; Фармакогнозия; Лекарственные растения; Галеновые преператы; Валерианы; Pharmacognosy; Valeriana; Vegetable substances; Drogenkunde; prof. Eduards Otto Zariņš; проф. Эдуард Отто Зариньш