Zemnieku tirgus sistēma - Bērziņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2015)
Šajā dokumentā ir iekļauta kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātas, tīmekļa bāzētas, Zemnieku tirgus sistēmas tehniskā dokumentācija, kas ietver prasību specifikāciju, projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un pirmkoda fragmentus. Papildus dokumentā var iepazīties ar sistēmas projekta organizāciju, konfigurāciju pārvaldību un darbietilpības novērtējumu. Zemnieku tirgus sistēmas ir tiešsaistes lietotne, kuras mērķis ir uzlabot saikni starp lauksaimniekiem un patērētājiem. Lietotne kalpo kā reģistrēto lauksaimnieku datu bāze, kur interesentiem ir iespēja iepazīties ar lauksaimnieku piedāvātajiem zemnieku saimniecībā audzētajiem produktiem.

This qualification work includes web based, Farmers market system technical documentation, which shall include a description of the requirements of the specification, design, testing, documentation, and source code fragments. In addition to the document consists of systems, configuration management and organisation of the assessment of efficiency. Farmers market system is an online web site, system aims to improve the links between farmers and consumers. The application serves as the registered farmers database where interested parties have the opportunity to familiarise themselves with the farmers and farm products offers.
Peasant market system
Keywords: Datorzinātne; Laravel 5; tīmekļa vietne; zemnieku tirgus; tirgus sistēma