Pasākumu un laika organizēšanas un uzskaites rīks Zemessardzei - Bozis, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbā ir ietverta „Pasākumu un laika plānošanas un uzskaites rīka Zemessardzes vajadzībām” progammatūras izstrādes laikā sagatavotā dokumentācija, aprakstīta izmantotā izstrādes vide, lietotie programmatūras izstrādes rīki un konfigurācijas pārvadība, kā arī ietverti izstrādātā kodā piemēri. Programmatūra tika veidota Oracle datu bāzu un Oracle izstrādes rīku apmācību projekta ietvaros, ar mērķi pielietot un demonstrēt autora zināšanas programmatūras izstrādes plānošanā un dokumentēšanā, izmantojot Latvijas Universitātē iegūtās teorētiskās zināšanas un praksē iegūtās praktiskās iemaņas Oracle datubāzes, Oracle izstrādes rīku iespēju izmantošanā, kā arī izmantojot programmēšanas labo stilu.

In this qualification work includes „Event planning and time management tool for National guard” systems documentation, used programming environment, configuration management and some programming code samples. This system is developed by using Oracle database and Oracle development tool as learning project with aim to use and demonstrate author‟s knowledge in software development planning and documenting, by using theoretical knowledge gained at University of Latvia and practical skills of using Oracle database and Oracle development tools obtained during internship.
Event and time management tool for National Guard
Keywords: Datorzinātne