Informācijas drošības risku analīze - Balodis, Artis (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir „Informācijas drošības risku analīze”. Darbā tiek apzināts informācijas drošības risku analīzes nozīmīgums, nepieciešamība un pieeja uzņēmuma ietvaros, apskatīts un analizēts esošais normatīvais regulējums attiecībā uz informācijas drošības risku analīzes nepieciešamību, tvērumu un biežumu, kā arī apskatītas informācijas drošības risku analīzes vadlīnijas. Maģistra darba pētījuma ietvaros tiek veikta izvēlēta uzņēmuma informācijas drošības risku analīze, kuras ietvaros tiek izvērtēti uzņēmuma drošības riski esošajai IT infrastruktūrai, kā arī apzināti un izvērtēti iespējamie apdraudējumi izvietojot uzņēmuma informācijas resursus mākonī. Darbs sastāv no 89 lapaspusēm. Darbā iekļauti 29 attēli, 22 tabulas un 3 pielikumi.

The theme of master’s work is „Information Security Risk Analysis”. In frame of this theses the author aims to raise awareness of information security risk analysis importance, necessity and approach within the company, analyze the existing regulatory framework for information security risk analysis and their need, scope, frequency as well as analyze information security risk analysis guidelines. Master’s thesis research includes information security risk analysis results for selected company’s IT assets as well as analysis results for information deployment into the cloud. The work contains of 89 pages and it is included 29 images, 22 tables and 3 appendixes.
Information Security Risk Analysis
Keywords: Vadībzinātne