SIA „Antaris” finanšu analīze - Nagļa, Ligita (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darba tēma: “SIA “Antaris” finanšu analīze”. Darba autore: Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes Finanšu sektora vadības programmas 4. kursa studente Ligita Spiridovska. Zinātniskais vadītājs: Dr. ekon. prof. Biruta Sloka. Atslēgas vārdi: Uzņēmuma struktūra, pārvaldība, tirgus analīze, darbības stratēģija, ES struktūrfondi, finanšu analīze. Darba struktūra: Ievads, 3 nodaļas, secinājumi, izmantotās literatūras saraksts, pielikumi. Darba apjoms: 78 lappuses, 22 tabulas, 9 attēli. Izpētes objekts: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Antaris”. Darba mērķis: Pamatojoties uz teorijas un prakses analīzi, izanalizēt SIA „Antaris” finansiālo stāvokli un uz analīzes pamata sniegt SIA „Antaris” rekomendācijas saimnieciskās darbības uzlabošanai.

The theme of the diploma work: JSC „Antaris” financial analysis The author of the diploma work : The University of Latvia Faculty of Economics and Management Financial Sector Management 4. year student Ligita Spiridovska The scientific supervisor: Dr. ekon. prof. Biruta Sloka. Key words: Enterprise structure, management, the market analysis, development strategy, structural fund of EU, financial analysis. Structure of the work: Introduction, 3 heads, conclusions, the list of the used literature, the appendix. The volume of the diploma work: 78 pages, 22 tables, 9 depiction. The object of the research: The enterprise firm “Antaris”. The aim of the diloma work: Being based on the theory and practice analysis, to analyse financial position Open Company "Аntaris", and on the basis of the spent analysis to develop for offer Open Company "Аntaris" on improvement of economic activities of the enterprise.
JSC „Antaris” financial analysis
Keywords: Vadībzinātne